"Susanne is een top VA! Luistert naar wat je nodig hebt en denkt mee! Al vele brainstormsessies mogen hebben. Susanne werkt secuur en geeft aan waar nog mogelijkheden liggen. Staat altijd voor je klaar! Ik kan allerlei administratie taken met alle vertrouwen door Susanne laten doen, waardoor ik kan doen waar ik goed in ben en waarom ik mijn eigen Coachingspraktijk ben gestart."


"Susanne is een fantastische VA. Ze komt haar afspraken na, werkt secuur en denkt mee. Een aanrader voor iedereen!"


"Susanne is een zeer kundige virtuele assistent. Ze heeft voor mijn bedrijf de voorwaardes opgesteld en kwam met zaken waar ik zelf niet bij stil stond. Ook qua website. Ik ben zeer tevreden en beveel haar dan ook zeker aan. Een topper is het."


"Susanne verzorgt de administratie van mijn bedrijf en daar ben ik erg blij mee. Dit geeft mij tijd om mij te concentreren op hetgeen waar ik goed in ben, mijn werkzaamheden uit voeren in de elektrotechniek. Administratie is niet mijn ding. Ook heeft Susanne mij geholpen mijn bedrijf op te zetten"


“Susanne is een doorzetter, ze gaat secuur te werk. Ze bijt zich vast in haar werk, en met Susanne wordt er geen deadline meer gemist. Communicatief is ze zeer sterk naar onze relaties en klanten.
Ga zo door!”


"Ontzettend blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze social media uit te besteden aan Susan. Onze website wordt beter gevonden en we zijn nu gericht bezig om onze doelgroep te benaderen. Meedenken creatief en gedreven zijn eigenschappen die Susan en haar team het beste omschrijven."