Energievreters

E-mail meldingen horen, wetende dat je er NU niets mee kan doen (ze moeten wel beantwoord worden toch?

Online zichtbaar worden/blijven (hoe dan?)

Offertes maken en versturen (vanavond ergens rond 23:00 tijd voor?)

facturen maken & versturen (uitbetaald worden is eigenlijk leuker)

afspraken maken (Joost mag het weten waar je nog een gaatje vrij hebt)

BTW aangifte versturen (had je al op tijd af toch?)

boekhouding up to date hebben (doe je gewoon ff)

Telefoontjes beantwoorden tijdens je bezigheden (multi-tasken?)

"Ben ik niets vergeten?" 🤔

Dé oplossing

Jij richt je op hetgeen waar jij goed in bent, want ik houd mij bezig met jouw online zichtbaarheid,

Desgewenst beantwoord ik jouw email en pak de telefoontjes op. Verwerk jouw offertes die vervolgens voor jou verstuurd worden. De facturen gaan de deur uit, kan jij uitbetaald worden. Doordat ik jou assisteer kan jij naar de afspraak gaan waar je anders eigenlijk geen tijd voor had gehad. Je boekhouding is op orde en je hoeft niet na te denken over die BTW aangifte die de deur uit moet.

Zo! Dit levert jou tijd, geld én energie op!

 

Kan je ook is een keer languit op de bank, 't is maar een idee 😉

Mijn missie

Het is mijn missie om ondernemers te ontlasten en vooral geld te laten verdienen. Kan er helemaal vrolijk van worden als de ondernemer weekend kan houden en zich kan richten op zijn/haar passies en privé leven. De ondernemer met een smile de avond in laten gaan, wetende dat het met een gerust hart op de bank kan ploffen na een dag hard werken.

Toegevoegde waarde voor jou!

Je bent de hele dag hard aan het werk. Komt bij klanten en je wilt (potentiele) klanten/gasten binnenhalen en/of houden. Ik begrijp dat zo goed! Hoe fijn zou het dan zijn dat ik voor jou de afspraken heb ingepland, e-mails heb beantwoord, jouw offertes & facturen heb verstuurd, wat je anders in de avonduren of in het weekend had moeten doen. (Potentiele) klant/gast blij – jij blij en ik blij, want ik heb jou mogen ondersteunen. Teamwork!

Hier doe ik het voor

“Susanne is een doorzetter, ze gaat secuur te werk. Ze bijt zich vast in haar werk, en met Susanne wordt er geen deadline meer gemist. Communicatief is ze zeer sterk naar onze relaties en klanten.
Ga zo door!”

This is me

Ben een echte dierenvriend. 4 katten, een hond en een konijntje. Allemaal hun eigen persoonlijkheid en daar moet ik regelmatig om lachen. Richting eind februari begint het mega te kriebelen om weer richting onze stacaravan te gaan, het uitzicht in mij opnemen, de gezelligheid om ons heen en met een drankje op de veranda te zitten, zalig!

Manlief is ZZP'er in de elektrotechniek en is daar erg druk mee. Tijd heeft hij niet voor administratie, boekhouding, uitzoekwerk etc. Hij richt zich op waar hij een kei in is en ik zorg voor de randzaken.

Horeca stroomt door mijn bloed. Ben hierin opgegroeid en ben er ook met veel plezier werkzaam in geweest. Mijn hart gaat harder kloppen zodra ik een kroeg, restaurant of terras bespeur. Een evenement of feest in aantocht? Ik word dan zo enthousiast als een klein kind.

Vind het belangrijk om te genieten van de kleine dingen in het leven. Uiteraard zijn mijn familie & vrienden belangrijk voor mij, zij voegen heel veel waarde toe aan mijn leven. Maar bovenal is mijn motto echt wel humor en lachen, want 1 dag niet gelachen, is 1 dag niet geleefd!

Laten we kennis maken met elkaar 👋