Die verdomde telefoon en e-mail meldingen

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 12:49

Die verdomde telefoon πŸ“žen e-mailmeldingen πŸ“©πŸ˜ 

 

Ben je druk met je werkzaamheden, hoor je weer een melding binnen komen van email. Je hebt van alles in je handen en weer die telefoon die overgaat.

Naja, straks maar terugbellen, straks maar even kijken wat voor email je hebt ontvangen.

Terwijl je verder gaat, denk je er toch over na, wat voor email je hebt gehad of wie jou nou belde.

Zou het een potentiele klant zijn? Is die offerte akkoord waar je 's avonds om 23:00 nog aan hebt gewerkt?

Heb je eindelijk pauze, dan moet je toch echt even kijken op je telefoon... Toch maar even die ene persoon terugbellen, toch even kijken wat er allemaal in je inbox staat.

Gauw je lunch naar binnen werken en door....

Ja hoor.... wéér telefoon, je spiekt even gauw, dan maar even andere spullen aan de kant. Verdorie, kun je weer niet verder met hetgeen waar jij goed in bent.

Afijn, je bent klaar voor vandaag!

Echt niet!! In de auto pleeg je nog telefoontjes en zodra je thuis bent moet je wel alle e-mails beantwoorden, offertes de deur uitgooien, facturen versturen, agenda vullen, afspraken maken zodat je bij de klant aan de slag kunt gaan, ad-hoc zaken afhandelen en oh ja, je had nog een afspraak staan....

Zo rete irritant, maar ja, er moet brood op de plank komen en ja je wilt van je bedrijf een succes maken & houden, maar bovenal tevreden klanten hebben, die niet een eeuwigheid hoeven te wachten op bevestiging of contact.

 

Weet je hoe het ook kan?

Je gaat aan het werk, lekker je ding doen, je handen vrij voor hetgeen waar jouw hart sneller gaat kloppen en waar jij verdomd goed in bent.

Je hoort je telefoon, je hoort emailmeldingen.

Je trekt je er niets van aan!

Anderen kijken je vreemd aan omdat je vrolijk verder gaat en niets met je telefoon doet, niets uit je handen gooit om geïrriteerd alsnog dat belletje aan te nemen.

Je zegt dat Suus dit wel oppakt.

"Wie is Suus dan?

Nou Suus is mijn assistente. Zij beantwoord mijn mails, brengt structuur in mijn inbox, maakt facturen en gooit offertes de deur uit, schrijft voor mij op wat ik zelf moet oppakken en oh ja Suus neemt ook de telefoon wel voor mij op. Staat doorgeschakeld. Heerlijk! Ze stuurt me wel een appje als het belangrijk is!

Dus ik kan straks heerlijk op mijn gemak lunchen, proef eindelijk eens een keer wat ik eet.

En vanavond, dan kan ik na het avondeten heerlijk op de bank duiken, want heb aan Suus gevraagd of zij mijn agenda op "vrij" wilt zetten. Geweldig dat dat nu kan.

Dit geeft mij tijd, energie & winst!"

"Geef mij Suus maar"

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.